Te koop
Kavels Stelt Oost

Kavels Stelt Oost

3 kavels voor zelfbouw in Stelt Oost in verkoop

De inschrijvingsperiode voor de verkoop van 3 kavels aan de Steltsestraat in Stelt Oost  is gestart op 5 februari om 12.00 uur en sluit op 19 februari om 17.00 uur. De ruime kavels zijn uniek gelegen aan de oostzijde van Lent, direct aan de dijk aan het rivierenlandschap van de Waal en Spiegelwaal en op steenworp afstand van het stadscentrum. De grootte van de kavels varieert van 596 m² tot 760 m².

Stelt -Oost

De Stelt-Oost vormt een kleinschalige woonbuurt met een diversiteit aan woningen van hoogwaardige architectuur, duurzaam, gelegen in het groene landschap. Er wordt een eigen identiteit gecreëerd welke de nagestreefde klimaatbestendigheid uitstraalt; het groene landschap is prominent aanwezig, er is aandacht voor duurzame bouwmaterialen zoals hout en groene daken en als uitgangspunt geldt natuurinclusief bouwen.

Ontwerpen van uw droomhuis

De gebiedskenmerken van het nieuwe binnendijkse landschap zijn er op gericht de bebouwing in zijn eenheid en eenvoud ondergeschikt te maken aan het landschap. De bouwkavels aan de Steltsestraat zijn onderdeel van een dwarskade met lintbebouwing. De architectuur sluit aan bij de overige projectmatige woningbouw van de Stelt-Oost maar heeft wel een eigen, meer individuele benadering, passend in een lint. De bebouwing begeleidt de Steltsestraat door een speelse rand te maken waarbij het landschap duidelijk zichtbaar is. Om ervoor te zorgen dat de woningen aansluiten bij elkaar en de bebouwing in de omgeving, is hiervoor een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld. De belangrijkste spelregels vindt u in het kavelpaspoort en worden onderdeel van de verkoopvoorwaarden. 

Start verkoop op 5 februari 2024

Maandag 5 februari 2024 circa12.00 uur is de verkoop gestart. Vanaf dat moment staat per kavel alle gedetailleerde informatie online. De inschrijvingsperiode sluit op 19 februari om 17.00 uur. U heeft tot dan alle tijd om u te oriënteren op een kavel die past bij uw woonwens. U kunt zich inschrijven voor de loting, door middel van het invullen van het inschrijfformulier. Het volledig ingevulde inschrijfformulier dient uiterlijk op maandag 19 februari om 17.00 uur in het bezit te zijn bij de kavelwinkel Nijmegen. U kunt uw volledig ingevulde inschrijfformulier uitsluitend per email sturen naar uitsluitend per email sturen naar kavelwinkel@nijmegen.nl . Toewijzing van de kavels gebeurt bij meerdere geïnteresseerden door middel van loting bij een notaris. 

Het inschrijfformulier, de details over de verkoopprocedure en andere noodzakelijke documenten en informatie kunt u terugvinden als bijlagen bij de afzonderlijke kavels bij aanbod op deze website en onder aan deze pagina. 

Kavelwinkel

Voor vragen kunt u contact opnemen met de kavelcoördinator (Cindy Rutten) via 0631101193 of een mail sturen via kavelwinkel@nijmegen.nl. Gezien de vakantieperiode is dat alleen mogelijk op 5,6, 7, 14 en 15 februari tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Informatie

  • Adres:
    Steltsestraat, Stelt Oost te Nijmegen
Download documenten en bijlagen (57.40mb)

Contactgegevens

  • Organisatie: Gemeente Nijmegen
  • E-mailadres: c.rutten@nijmegen.nl
  • Telefoon: 0652780895
Downloaden PDF

PDF Kavels Stelt Oost

Download alle bijlagen

Bijbehorende documenten (57.40mb)


Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.