Verwacht
CPO locatie Weezenhof

CPO locatie Weezenhof

Wordt verwacht: CPO locatie Weezenhof

Schoolgebouw in Weezenhof 
Aan de 81e straat in de wijk Weezenhof in stadsdeel Dukenburg komt in 2024/2025 een kavel met een schoolgebouw beschikbaar voor de ontwikkeling tot woningen door een collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). De verkoop wordt eind 2023 / begin 2024 gestart.

De kavel wordt ontsloten via een rustige straat en ligt aan een doorgaande weg door de wijk en direct aan een park. De kavel heeft een oppervlakte van 4.305 m2. Het schoolgebouw kan worden getransformeerd tot woningen, maar sloop behoort eveneens tot de mogelijkheden.

De gemeente verwacht met deze kavel in verkoop te gaan in december/januari. Alleen op dat moment geregistreerde CPO’s kunnen dan hun belangstelling aangeven en meedingen naar de kavel. Hoe dat precies werkt leest u op de objectpagina CPO op deze website: https://kavelsvastgoed.nijmegen.nl/project-cpo-collectief-particulier-opdrachtgeverschap

Houd voor meer informatie deze website in de gaten.

Voor vragen kun je mailen/bellen met de vermelde contactpersoon.

Woensdag, 25-10-2023

Informatie

  • Bestemming: Woongebied
  • Perceelgrootte: 4.305 m²

Contactgegevens

  • Contactpersoon: Mw. Miranda Janssen
  • E-mailadres: m28.janssen@nijmegen.nl

Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.