Onder optie
CPO locatie Dorpsstraat te koop
€ 1.040.000

CPO locatie Dorpsstraat te koop

Unieke kans, unieke plek


DE LOTING HEEFT INMIDDELS PLAATSGEVONDEN, ER KAN NIET MEER GEREAGEERD WORDEN

Aan de Dorpsstraat in Neerbosch-Oost biedt de gemeente Nijmegen op een unieke locatie een kavel aan voor een kleinschalige ontwikkeling in de vorm van een collectief particulier opdrachtgeverschap. Alleen bij de gemeente geregistreerde CPO's kunnen meedingen naar deze kavel. De kavel ligt in het groen aan een watergang langs het Maaswaal kanaal en wordt ontsloten via de Dorpsstraat. De kavel is circa 5.500 m2 groot en biedt de mogelijkheid om te wonen op een rustige plek nabij het water en in de nabijheid van een rijksmonument (het witte kerkje) en diverse gemeentelijke monumenten aan het historisch lint van de wijk Neerbosch-Oost.

Op de kavel is ruimte voor het realiseren van minimaal 4 en maximaal 12 grondgebonden woningen. Alle informatie over de kavel vind u in de bijlage (verkoopdocument).

Past deze kavel bij uw CPO en bent u een geregistreerde CPO? Dan kunt u zich tot en met 29 december 2023 aanmelden als belangstellende CPO voor deze kavel door uw aanmelding te sturen naar kavelsvastgoed@nijmegen.nl t.a.v. Miranda Janssen. Bij meer dan één belangstellende CPO zal een loting plaatsvinden door de huisnotaris van de gemeente. De loting zal plaatsvinden in de eerste of tweede week van januari 2024. 

Vrijdag, 15-12-2023

Informatie

  • Prijs: € 1.040.000 incl 21% btw
  • Bestemming: Wonen
  • Perceelgrootte: 5.500 m²
Download documenten en bijlagen (3.91mb)

Contactgegevens

  • Organisatie: Gemeente Nijmegen
  • Contactpersoon: Mw. Miranda Janssen
  • E-mailadres: m28.janssen@nijmegen.nl
  • Telefoon: 06-46919693
Download alle bijlagen

Bijbehorende documenten (3.91mb)


Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.