Onder optie
Mercuriuspark kavel 4
€ 3.044.800

Mercuriuspark kavel 4

UPDATE 30 juni 2023 12.50 uur: vanwege het aantal geïnteresseerden heeft de kavel de status 'onder optie' gekregen en kan er niet meer worden gereageerd. 

Kavel 4 ligt aan de Verlengde Energieweg, Weurtseweg, Nymaweg en Koopvaardijweg en heeft een grootte van circa 1,5 ha. Deze kavel kan worden opgesplitst in maximaal 3 kleinere kavels. Het bebouwingspercentage is 70%. Er mag maximaal 80% verhard worden inclusief parkeren. Minimaal 20% van de kavel dient te worden ingevuld door groen. Deze kavel is onderdeel van het Project Bedrijventerrein Mercuriuspark

Bouwhoogte: minimaal 8 meter, maximaal 18 meter. 
Bestemming: gemengd-1. Milieucategorie 2 t/m 4.2. 
Kavelprijs: € 200,-/m2, exclusief btw.

De kavel wordt bouwrijp geleverd met een recent bodemonderzoek en onderzocht op archeologie en explosieven. Deze onderzoeken moeten nog plaatsvinden, dus de kavel is niet direct beschikbaar. Ontsluiting van de kavel ligt aan de Koopvaardijweg. Onder documenten vindt u het beeldkwaliteitsplan en bestemmingsplan.  

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar de contactpersoon. Met de eerst per e-mail aangemelde geïnteresseerde wordt een intakegesprek gepland. Zie voor de processtappen de bijlage 'Processtappen kavels Mercuriuspark'. 

Informatie

  • Prijs: € 3.044.800 excl 21% btw
  • Prijs geldig tot: 31-12-2023
  • Perceelgrootte: 1,5 ha
Download documenten en bijlagen (25.00mb)

Contactgegevens

  • Organisatie: Gemeente Nijmegen
  • Contactpersoon: Mw. Miranda Janssen
  • E-mailadres: m28.janssen@nijmegen.nl
  • Telefoon: 0646919693
Download alle bijlagen

Bijbehorende documenten (25.00mb)


Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.