Verwacht
Vrije kavels tussen de spoordijk en het fort Beneden-Lent in de Waalsprong.

Vrije kavels tussen de spoordijk en het fort Beneden-Lent in de Waalsprong.

dijkzone-kavels-luchtfoto

Kavels in de Dijkzone

De gemeente is voornemens kavels te gaan verkopen in het gebied tussen de Spoordijk en het fort Beneden Lent in de Waalsprong. Het gaat om een prachtige locatie die gelegen is in een groene omgeving, nabij de uiterwaarden en de Spiegelwaal. Kernthema’s zijn groen en landschappelijk, open en transparant en architectonische samenhang. Vlakbij de kavels ligt Hof van Holland, het nieuwe centrumgebied van de Waalsprong met uiteenlopende voorzieningen, zoals supermarkten, horeca, sportfaciliteiten, bibliotheek et cetera.

Planning

Omdat wij op zoek waren/zijn naar gegadigden die de uitdaging aan willen gaan om op deze bijzondere locatie bijzondere woningen te bouwen, organiseerden we op 12 december 2022 een informatieavond. Naar aanleiding van de opmerkingen tijdens deze informatieavond zijn we aan het onderzoeken hoe we aan de wensen van geïnteresseerden kunnen voldoen. Dit vergt echter meer tijd dan verwacht. De start inschrijving is daarom uitgesteld tot nader order.

Mailalert start verkoop

U kunt op de hoogte blijven over het kavelaanbod door u hier in te schrijven voor de mailalerts van de website Kavels en Vastgoed. Als u alle stappen heeft gevolgd bent u ingeschreven. Dat betekent dat u op de hoogte wordt gehouden over het kavelaanbod in het door u aangegeven gebied. Tevens kunt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen in de Waalsprong door u in te schrijven op de nieuwsbrief via www.waalsprong.nl/nieuwsbrievenLet op: Deze inschrijving wordt pas definitief nadat u heeft geklikt op de link in de bevestigingsmail. Als u de inschrijving niet bevestigt ontvangt u geen berichten en updates en wordt u niet op de hoogte gehouden over nieuw aanbod. Wij wijzen u erop dat het aanmelden voor mailalerts een extra service is van de gemeente om u op de hoogte te houden. U kunt geen rechten ontlenen aan het gebruik van deze extra service.

Voor de FAQ's van de informatie avond wordt verwezen naar het bijbehorende document onderaan deze pagina.

Voor meer info, bel Cindy Rutten, 06-31101193 of stel uw vraag via de mail via kavelwinkel@nijmegen.nl.

Download documenten en bijlagen (0.88mb)

Contactgegevens

  • Organisatie: Gemeente Nijmegen
  • Contactpersoon: Mw. Cindy Rutten
  • E-mailadres: kavelwinkel@nijmegen.nl
  • Telefoon: 0631101193
Download alle bijlagen

Bijbehorende documenten (0.88mb)


Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.