Te Huur
Steenstraat 26
€ 39.500 per jaar

Steenstraat 26

Aan de Steenstraat 26 te Nijmegen, kadastraal bekend gemeente Nijmegen Sectie C nummer 8370, biedt de gemeente Nijmegen een bedrijfsruimte te huur aan. De gemeente Nijmegen heeft op deze locatie de visie dat de nieuwe huurder een uitgesproken bijdrage moet leveren aan het culturele klimaat van Nijmegen. De locatie mag worden gebruikt als podium- en presentatieruimte. En In de programmering is een Artist in Residence functie opgenomen ten behoeve van kunst en cultuur in Nijmegen. 

Het pand ligt in het centrum van Nijmegen waarbij er hoge waarde wordt gehecht aan programmering. De programmering moet een laagdrempelige en stadsbrede uitstraling hebben. 

Algemene gegevens::

BVO: circa 327 m2

Huurprijs: bieden vanaf een minimale huurprijs van € 39.500,-,- per jaar (exclusief BTW). Jaarlijks indexering volgens CBS.

Beschikbaar en aanvaarding per 1 januari 2025

Huurovereenkomst op basis van het ROZ model bedrijfsruimte – kantoorruimte 2015

 

Indeling vijf bouwlagen:

- Kelder circa 35 m2 buitenom bereikbaar

- Begane grond ruimtecirca 72 m2 voorzien van een toilet, keuken en bergruimte

-  Eerste etage ruimte van circa 60 m2 toegankelijk via een vaste trap, ruimte beschikt over een keuken, woonkamer, toilet en een overloop.

- Tweede etage ruimte van circa 60 m2 toegankelijk via een vaste trap. Ruimte beschikt over een badkamer, separaat toilet, 3 slaapkamers waarvan één met inbouwkast en een overloop.

- Derde etage betreft een vliering met cv-ruimte

Energielabel: G

Ligging: centrum, benedenstad

 

Criteria om in aanmerking te komen:

Belangstellenden dienen te voldoen aan de volgende selectiecriteria om in aanmerking te komen: 

Op de werkzaamheden van de belangstellende moet aantoonbaar de nadruk liggen op een podium/presentatiefunctie van kunst en cultuur in Nijmegen. 

 1. In de programmering is een Artist in Residence functie opgenomen ten behoeve van kunst en cultuur in Nijmegen. 
 2. De programmering van de belangstellende moet een laagdrempelige en stadsbrede uitstraling hebben en bijdragen aan de uitvoering van de Cultuurvisie Nijmegen. De belangstellende werkt hiervoor samen met kunst -en cultuur organisaties in de stad.
 3. De belangstellende moet daarnaast een ruime openstelling van de programmering hebben en daartoe publiek uitnodigen om het (historische) pand te bezoeken. 
 4. Duidelijke vermelding van de jaarlijkse huurprijs die wordt geboden. 

De belangstellende moet de aard van haar werkzaamheden onderbouwen middels het overleggen van een businessplan waaruit blijkt dat de bovenstaande criteria zijn meegenomen. 

Toewijzing

De inschrijvingen worden beoordeeld met als afwegingskader: 

1. In hoeverre het businessplan past binnen de bovengenoemde selectiecriteria; 

Als meerdere belangstellenden gelijkwaardig aan de selectiecriteria voldoen zal toewijzing plaatsvinden op basis van loting.

Interesse

Belangstellenden kunnen een bieding doen van minimaal € 39.500,- (excl BTW) bij de gemeente Nijmegen door een motivatie en businessplan voor vrijdag 19 april 2024 te sturen naar vastgoedloket@nijmegen.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen met Jan-Willem Reijnen op 06-53708955

 

 

 

Informatie

 • Prijs: € 39.500 per jaar excl 21% btw , excl service kosten
 • object.eigenschap.minimale_huur_periode: 3 jaar
 • Adres:
  Steenstraat 26, 6511 TV Nijmegen
 • Huidig gebruik: Artist in Residence
 • Bestemming: wonen
 • Oppervlakte (BVO): 327 m²
 • Bouwjaar: 1876

Contactgegevens

 • E-mailadres: vastgoedloket@nijmegen.nl
 • Telefoon: 06 - 537 08955

Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.