Onder optie
Kavel 3 Stelt Oost
€ 440.000 k.k.

Kavel 3 Stelt Oost

Woonbuurt de Stelt-Oost heeft een unieke ligging aan de oostzijde van Lent, direct aan de dijk aan het rivierenlandschap van Waal en Spiegelwaal, maar ook op steenworp afstand van het stadscentrum. De locatie heeft een unieke omgeving, een diversiteit aan woningen met moderne landschappelijke architectuur. Op deze kavel krijgt u de kans om uw eigen woning vorm te geven. Hier woont u midden in het groen, lekker rustig en ruim, maar altijd met de dynamiek van de grote stad vlakbij. Kavel 3 is 676 m² groot en ligt aan de Steltsestraat te Lent.

De inschrijvingsperiode start op 5 februari 2024 om circa 12.00 uur en sluit op 19 februari 2024 om 17.00 uur. U kunt zich inschrijven voor de loting, door middel van het invullen van het inschrijfformulier. Het volledig ingevulde inschrijfformulier dient uiterlijk op maandag 19 februari om 17.00 uur in het bezit te zijn bij de kavelwinkel Nijmegen. U kunt uw volledig ingevulde inschrijfformulier uitsluitend per email sturen naar kavelwinkel@nijmegen.nl. 

Het inschrijfformulier, de details over de verkoopprocedure en andere noodzakelijke documenten en informatie kunt u terugvinden als bijlagen onder aan deze pagina. 

Informatie

  • Prijs: € 440.000 k.k. incl 21% btw
  • Prijs geldig tot: 01-07-2024
  • Adres:
    Steltsestraat, Stelt Oost te Nijmegen
  • Perceelgrootte: 676 m²
Download documenten en bijlagen (62.81mb)

Contactgegevens

  • Organisatie: Gemeente Nijmegen
  • Contactpersoon: Mw. Cindy Rutten
  • E-mailadres: c.rutten@nijmegen.nl
  • Telefoon: 0652780895
Downloaden PDF

PDF Kavel 3 Stelt Oost

Download alle bijlagen

Bijbehorende documenten (62.81mb)


Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.