Op welke locaties kan ik een bedrijfskavel kopen?

De gemeente Nijmegen kent verschillende bedrijventerreinen. Momenteel is er aanbod in de volgende bedrijventerreinen. 

Bijsterhuizen
Bijsterhuizen is een toplocatie van Europese allure! Het bedrijvenpark is een jong modern terrein met veel ontwikkelingsmogelijkheden, een actieve bedrijvenvereniging en optimale logistieke verbindingen. Dit bedrijvenpark met meer dan 200 gevestigde bedrijven onderscheidt zich door de grote aandacht voor architectuur en groen. Het bedrijvenpark kwam tot stand als een samenwerkingsverband tussen de gemeente Nijmegen en gemeente Wijchen.

De Grift
Het bestaande bedrijventerrein de Grift is bereikbaar vanuit de Stationstraat in Nijmegen-Noord. Het is een bedrijventerrein met beperkte industriĆ«le en (groot)handelsactiviteiten. Ten westen van de Griftdijk is het bestaande bedrijventerrein de Rietgraaf. Ten zuiden van dit bedrijventerrein liggen een chaletpark, een restaurant en een tankstation. 

Mercuriuspark
Het bedrijventerrein Mercuriuspark is gelegen tussen de Oversteek (de tweede stadsbrug) en de Energieweg in Nijmegen. Vestiging op dit terrein betekent een ligging op afstand van ca 5 autominuten tot het centrum van Nijmegen en op zeer korte afstand van de autosnelwegen A15 (via de Oversteek) en de A73. Voor dit bedrijventerrein is een beeldkwaliteitsplan opgesteld, waarbij architectuur en groen speerpunten zijn.