Op welke locaties kan ik een bedrijfskavel kopen?

De gemeente Nijmegen heeft verschillende bedrijventerreinen. Op dit moment is er aanbod in de volgende bedrijventerreinen.  

Bijsterhuizen
Bijsterhuizen is een toplocatie van Europese allure! Het bedrijvenpark is een jong modern terrein met veel ontwikkelingsmogelijkheden, een actieve bedrijvenvereniging en optimale logistieke verbindingen. Dit bedrijvenpark met meer dan 200 bedrijven onderscheidt zich door de aandacht voor architectuur en groen. Het bedrijvenpark kwam tot stand als een samenwerkingsverband tussen de gemeente Nijmegen en gemeente Wijchen.

De Grift
Bedrijventerrein de Grift is bereikbaar vanuit de Stationstraat in Nijmegen-Noord. Het is een bedrijventerrein met beperkte industriĆ«le en (groot)handelsactiviteiten. Ten westen van de Griftdijk is het bestaande bedrijventerrein de Rietgraaf. Ten zuiden van dit bedrijventerrein liggen een chaletpark, een restaurant en een tankstation.  

Mercuriuspark
Het bedrijventerrein Mercuriuspark ligt tussen de Oversteek (de tweede stadsbrug) en de Energieweg in Nijmegen. Uw bedrijf op dit terrein betekent een ligging op afstand van ongeveer 5 autominuten tot het centrum van Nijmegen en op zeer korte afstand van de autosnelwegen A15 (via de Oversteek) en de A73. Voor dit bedrijventerrein staan architectuur en groen hoog in het vaandel zijn.