Project - Kavels Grote Boel fase 2

Project - Kavels Grote Boel fase 2

11 kavels voor zelfbouw in Grote Boel fase 2 in verkoop

De verkoop van 11 kavels voor zelfbouw in Grote Boel fase 2 is gestart. De ruime kavels zijn uniek gelegen in een hofje rondom het uiteinde van de Watersingel rond Grote Boel. Twee kavels zijn direct aan de Griftdijk gelegen, terwijl de andere 9 kavels zijn gesitueerd rondom het water en het groen. De grootte van de kavels varieert van 420 tot 695m².

Grote Boel ligt aan de Griftdijk, de historische route tussen Lent en Elst, maar ook aan de Oosterhoutse plas. Wonen in Grote Boel betekent ruimte voor dorps wonen in een stedelijke omgeving, met alle voorzieningen om de hoek. De wijk sluit prima aan bij de al bestaande wijken in Oosterhout. Grote Boel is een wijk met veel ruimte, groen en water; het wordt dan ook wel een tuindorp genoemd. Er zijn gezellige buurtjes gebouwd rondom parkjes en hofjes, met veel speelgroen. En alsof dat nog niet genoeg is, ligt de wijk ook nog aan de Oosterhoutse Plas.

Ontwerpen van uw droomhuis

Als inspiratiebron voor de architectuur van de woningen, gelden als basis karakteristieken de groenstedelijke eigenschappen van de bebouwing in de woonbuurt Grote Boel: dorps en ontspannen. Daarnaast zal dit gebied functioneren als een buurtschap aan de Griftdijk dat is gesitueerd rondom een hofje met groen en water. Om ervoor te zorgen dat de woning aansluit bij de omgeving zijn een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld. De belangrijkste spelregels vindt u straks in het kavelpaspoort en worden onderdeel van de verkoopvoorwaarden. 

Start verkoop op 19 december 2022 

Maandag 19 december vanaf 12.00 uur start de verkoop. Vanaf dat moment staat per kavel alle gedetailleerde informatie online. U heeft dan alle tijd om u te oriënteren op een kavel die past bij uw woonwens. De inschrijvingsperiode sluit op 13 januari 2023 om 17.00 uur. Toewijzing van de kavels gebeurt bij meerdere geïnteresseerden door middel van loting. 

Kavelwinkel

Voor vragen kunt u contact opnemen met de kavelcoördinator via 0631101193 of een mail sturen via kavelwinkel@nijmegen.n (klik hier voor de bereikbaarheid van de kavelwinkel). Gezien de vakantieperiode is dat alleen mogelijk op 19, 20 en 21 december en op 9,10 en 11 januari. 

Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.