Te koop
Kavel 9 veld 7 Dijkzone (kavel voor tweekapper)
€ 357.000 k.k.

Kavel 9 veld 7 Dijkzone (kavel voor tweekapper)

Dijkzone is de naam voor het gebied in de Waalsprong dat wordt afgebakend door stadsbrug de Oversteek, de Oosterhoutsedijk, de watersingel en de spoorbrug. Dijkzone vormt de zuidwestelijke rand van de Waalsprong en ligt centraal in de stad, tussen de stedelijke kern van de Waalsprong (met de wijken Woenderskamp en Hof van Holland) en het rivierengebied. In Dijkzone worden onderscheidende, gebiedseigen woonbuurten gerealiseerd, die een overgang vormen naar het omringende landschap.

In het zuidelijk deel van Dijkzone ligt bouwveld veld 7 wat bestemd is voor grondgebonden woningen. De locatie heeft een unieke mix van eigenschappen: groen en landschappelijk wonen aan de dijk, uitzicht op het rivierenlandschap en het stadseiland, maar óók alle voorzieningen van het Hart van de Waalsprong en een treinstation op loopafstand. De Nijmeegse binnenstad ligt bovendien op een steenworp afstand; via de Snelbinder is het minder dan 10 fietsminuten naar de Lange Hezelstraat. In Dijkzone woont u ruim en rustig, omgeven door groen, maar altijd met de dynamiek van de stad vlakbij. Wonen in de luwte van de stad.

Kavel 9 betreft een kavel voor een tweekapper en meet 8.00 x 13.00 meter. De kavel ligt nabij de singel. De woningen liggen in een door de gemeente ontworpen en aan te leggen landschap dat mandelig eigendom wordt van de bewoners. U koopt een kavel van 8 x 13 meter en een aandeel van het collectieve landschap. De inrichting van het landschap en de berging worden gerealiseerd door de gemeente en zijn onderdeel van de koopsom. De gemeente is tevens verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van de wegen en de bouwvelden, inclusief bijbehorende verlichting. Op deze kavel krijgt u de kans om uw eigen duurzame droomhuis vorm te geven. Hier woont u ruim en rustig, omgeven door groen maar altijd met de dynamiek van de stad vlakbij.

De inschrijvingsperiode start op 18 juni 2024 om circa 12.00 uur en sluit op 1 juli 2024 om 17.00 uur. U kunt zich inschrijven voor de loting, door middel van het invullen van het inschrijfformulier. Het volledig ingevulde inschrijfformulier dient uiterlijk op maandag 1 juli om 17.00 uur in het bezit te zijn bij de Kavelwinkel Nijmegen. U kunt uw volledig ingevulde inschrijfformulier uitsluitend per email sturen naar kavelwinkel@nijmegen.nl. 

Het inschrijfformulier, de details over de verkoopprocedure en andere noodzakelijke documenten en informatie kunt u terugvinden als bijlagen onder aan deze pagina. 

Informatie

  • Prijs: € 357.000 k.k. incl 21% btw
  • Prijs geldig tot: 31-12-2024
  • Bestemming: Wonen
  • Perceelgrootte: 575 m²
Download documenten en bijlagen (49.99mb)

Contactgegevens

  • Organisatie: Gemeente Nijmegen
  • Contactpersoon: Mw. Cindy Rutten
  • E-mailadres: kavelwinkel@nijmegen.nl
  • Telefoon: 0631101193
Download alle bijlagen

Bijbehorende documenten (49.99mb)


Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.