Verwacht
Wonen zonder grenzen

Wonen zonder grenzen

Inspiratiemoment voor het nieuwe wonen

Update 22 maart: dit inspiratiemoment heeft inmiddels onder veel belangstelling plaatsgevonden. Een indruk van deze dag volgt nog in de vorm van een filmpje.

"Een eigen huis een plek onder de zon..” Rene Froger wist het al langer, maar een huis is een belangrijke plek om tot rust te komen en u thuis te voelen. En wonen dat doen we natuurlijk het liefst in Nijmegen. Maar wat nou als u liever anders woont? In bijvoorbeeld een tiny house? Of misschien heeft u wel de droom om met anderen samen te bouwen. Dat kan in Nijmegen! Laat u verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden als u uw eigen woonomgeving én woning wil maken. En daarmee ook nog rekening kunt houden met uw ideaalbeeld van duurzaamheid, samen leven en samen delen.  

Meer weten? Kom dan op zaterdag 18 maart tussen 11.00 en 14.00 uur naar het inspiratiemoment 'Wonen zonder grenzen' in het stadhuis. 

Op 18 maart hoort u wat de mogelijkheden zijn in Nijmegen voor bijzondere woonvormen. Leer meer over subsidiemogelijkheden en laat u inspireren door enthousiaste sprekers. Maar er is meer: tijdens het evenement kunt u ook speeddaten met andere geïnteresseerden en misschien zelfs wel toekomstige buren ontmoeten. Zo kunt u samenwerken om uw droomwoning werkelijkheid te maken.

Bekijk het programma

Download documenten en bijlagen (4.27mb)

Contactgegevens

  • Organisatie: Gemeente Nijmegen
  • Contactpersoon: Mw. Miranda Janssen
  • E-mailadres: m28.janssen@nijmegen.nl
Download alle bijlagen

Bijbehorende documenten (4.27mb)


Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.