Verkocht onder voorbehoud
Vossenpelssestraat kavel 5
€ 484.500 k.k.

Vossenpelssestraat kavel 5

Kavel 5 is 942 m² groot en ligt achter de bestaande woningen Vossenpelssestraat 6 en 10. De kavel is uniek van vorm en positie: besloten gelegen in de luwte van de dijk, achter de bestaande bebouwing van de Vossenpelssestraat, direct aan natuur. Deze kavel vraagt om een specifiek voor deze kavel ontworpen woning, die inspeelt op de unieke eigenschappen van de plek direct aan het rivierenlandschap. Hier past een zekere terughoudendheid, de bebouwing op de kavel is ondergeschikt aan het landschap. Ook de erfinrichting speelt in op de bijzondere ligging. Vanzelfsprekend wordt de kavel aan de zijde van het openbare gebied begrensd door een levende groene erfafscheiding. De Waaldijk ligt op ca. 80 meter afstand. Het perceel wordt ontsloten op de Vossenpelssestraat via een insteekweggetje tussen de woningen Vossenpelssestraat 4a en 6. Het straatje wordt in de toekomst mogelijk ingezet om het gebied rond te kolk te ontsluiten voor wandelaars.

Let op: de werkelijke afmeting van deze kavel (942m²) wijkt af van de afmeting in het kavelpaspoort (1025m²). 

Bij interesse kunt u het inschrijfformulier dat als bijlage op deze pagina is bijgevoegd ingevuld en getekend retour zenden naar kavelwinkel@nijmegen.nl. De kavel wordt pas 1 week kosteloos gereserveerd, zodra de reservering door de kavelcoördinator is bevestigd. 

Informatie

  • Prijs: € 484.500 k.k. incl 21% btw
  • Prijs geldig tot: 01-06-2022
  • Bestemming: Wonen
  • Perceelgrootte: 942 m²
  • Bouwjaar: 0
Downloaden PDF

PDF Vossenpelssestraat kavel 5

Download alle bijlagen

Bijbehorende documenten (65.57mb)


Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.