Verkocht
Vossenpelssestraat kavel 4
€ 482.892 k.k.

Vossenpelssestraat kavel 4

Kavel 4 is 907 m² groot en onderdeel van het lint van de Vossenpelssestraat. Deze kavel ligt tegenover de woonwijk Vossenpels Zuid (Plant je Vlag) tussen de bestaande adressen nr. 22 en 28. De kavel wordt aan zuidzijde begrensd door een zaksloot. De voortuin is ruim. We vragen om een specifiek voor deze plek ontworpen woning, die zich voegt in de karakteristiek van de lintbebouwing van de Vossenpelssestraat. Passend bij de omgeving wordt er gebouwd in een lage goot en een kap. Een referentie naar het agrarische tuindersverleden van het gebied ligt op deze plaats voor de hand, ook ten aanzien van de inrichting van tuin en erf. Geadviseerd wordt om een ontwerp te maken dat past binnen de bouwsteen ‘H2 – historische bebouwingslinten en dorpskernen’. De kavel wordt vanaf de voorzijde ontsloten. 

Bij interesse kunt u het inschrijfformulier dat als bijlage op deze pagina is bijgevoegd ingevuld en getekend retour zenden naar kavelwinkel@nijmegen.nl. De kavel wordt pas 1 week kosteloos gereserveerd, zodra de reservering door de kavelcoördinator per mail is bevestigd. 

Informatie

  • Prijs: € 482.892 k.k. incl 21% btw
  • Prijs geldig tot: 31-12-2021
  • Bestemming: Wonen
  • Perceelgrootte: 907 m²
Downloaden PDF

PDF Vossenpelssestraat kavel 4

Download alle bijlagen

Bijbehorende documenten (30.38mb)


Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.