Verkocht
Vossenpelssestraat kavel 3
€ 581.825 k.k.

Vossenpelssestraat kavel 3

Kavel 3 is 1.034 m² groot en bevindt zich in de tweede lijn, achter de lintbebouwing van de Vossenpelssestraat, en kijkt uit op de bosrand van het Sprokkelbos en het landschap rond de Kolk van Elferen. De kavel is de laatste kavel in de rij en grenst direct aan het natuurlijke landschap. Oostelijk van de kavel worden bomen geplant als onderdeel van het landschappelijk opwaarderen van de kolk. Ook wordt er een wadi aangelegd. Deze kavel vraagt om een voor de kavel ontworpen woning, die inspeelt op de eigenschappen van deze plek en de directe overgang naar het landschap. Hier past een zekere terughoudendheid, de bebouwing op de kavel gedraagt zich ondergeschikt aan het landschap en ondergeschikt aan kavel 1. Dit kan bijvoorbeeld door te bouwen in één laag. Ook de erfinrichting speelt in op de bijzondere positie in het landschap. De kavel wordt vanaf de voorzijde ontsloten. De inrit is maximaal 3,5 meter breed en ligt tegen de westelijke kavelgrens. Ter hoogte van de kavel gaat de verharding van het woonstraatje over in een halfverhard karrespoor naar de kweldijk.

Bij interesse kunt u het inschrijfformulier dat als bijlage op deze pagina is bijgevoegd ingevuld en getekend retour zenden naar kavelwinkel@nijmegen.nl. De kavel wordt pas 1 week kosteloos gereserveerd, zodra de reservering door de kavelcoördinator is bevestigd. 

Informatie

  • Prijs: € 581.825 k.k. incl 21% btw
  • Prijs geldig tot: 31-12-2021
  • Bestemming: Wonen
  • Perceelgrootte: 1.034 m²
Downloaden PDF

PDF Vossenpelssestraat kavel 3

Download alle bijlagen

Bijbehorende documenten (46.46mb)


Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.