Verkocht
Vossenpelssestraat kavel 2
€ 538.327 k.k.

Vossenpelssestraat kavel 2

Kavel 2 is 1.011 m² groot en ligt in de tweede lijn, achter de bebouwing van de Vossenpelssestraat, en kijkt uit op de bosrand van het Sprokkelbos. De kavel heeft een ruime en zonnige voortuin. We vragen om een specifiek voor deze plek ontworpen woning, die inspeelt op de meer besloten ligging van de kavel als onderdeel van het landschap rond de Kolk van Elferen. Hier past een zekere terughoudendheid. De bebouwing op de kavel gedraagt zich ondergeschikt aan het landschap en ondergeschikt aan de bebouwing op kavel 1. Dit kan bijvoorbeeld door te bouwen in één laag. De kavel wordt vanaf de voorzijde ontsloten. 

Bij interesse kunt u het inschrijfformulier dat als bijlage op deze pagina is bijgevoegd ingevuld en getekend retour zenden naar kavelwinkel@nijmegen.nl. De kavel wordt pas 1 week kosteloos gereserveerd, zodra de reservering door de kavelcoördinator is bevestigd. 

Informatie

  • Prijs: € 538.327 k.k. incl 21% btw
  • Prijs geldig tot: 31-12-2021
  • Bestemming: Wonen
  • Perceelgrootte: 1.011 m²
Downloaden PDF

PDF Vossenpelssestraat kavel 2

Download alle bijlagen

Bijbehorende documenten (46.46mb)


Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.