Verkocht onder voorbehoud
Vossenpelssestraat kavel 1
€ 605.895 k.k.

Vossenpelssestraat kavel 1

Kavel 1 is 1.138 m² groot en ligt aan de Vossenpelssestraat tegenover de woonwijk Vossenpels Zuid (Plant je Vlag). De kavel heeft een ruime voortuin aan de Vossenpelssestraat. Tussen de kavel en de straat ligt een zaksloot. Kavel 1 markeert de toegang tot het woonstraatje dat kavels 1, 2 en 3 ontsluit en vormt het hoofdmoment van de bebouwing op deze kavels. We vragen om een specifiek voor deze plek ontworpen woning, die zich voegt in de karakteristiek van de lintbebouwing van de Vossenpelssestraat. 

Bij interesse kunt u het inschrijfformulier dat als bijlage op deze pagina is bijgevoegd ingevuld en getekend retour zenden naar kavelwinkel@nijmegen.nl. De kavel wordt pas 1 week kosteloos gereserveerd, zodra de reservering door de kavelcoördinator is bevestigd. 

 

Informatie

  • Prijs: € 605.895 k.k. incl 21% btw
  • Prijs geldig tot: 31-12-2021
  • Bestemming: Wonen
  • Perceelgrootte: 1.138 m²
Downloaden PDF

PDF Vossenpelssestraat kavel 1

Download alle bijlagen

Bijbehorende documenten (46.46mb)


Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.