Project - Kavels Zuiderveld fase 1

Project - Kavels Zuiderveld fase 1

Aan de buitenrand van Zuiderveld, aan de Jacques Tatistraat, zijn 5 ruime bouwpercelen beschikbaar die grotendeels naar eigen idee zijn vorm te geven! 

Project - Kavels Zuiderveld fase 1 De nieuwe woonbuurt Zuiderveld ligt aan de Griftdijk, de historische route tussen Lent en Elst en aan de Keizer Hendrik VI-singel. Wonen in Zuiderveld betekent ruimte voor modern en hedendaags wonen in een stedelijke omgeving, met alle voorzieningen om de hoek. Aan de buitenrand van Zuiderveld, aan de Jacques Tatistraat zijn 5 bouwkavels beschikbaar. De kavels zijn uniek gelegen aan een brede groene zoom in de overgang naar de Griftdijk met zijn karakteristieke dijkprofiel en boomstructuur. De grootte is bij alle kavels ca. 414m2. Hier krijgt u de kans uw eigen woning vorm te geven. U krijgt bij het ontwerpen van uw eigentijdse woonhuis kaders mee vanuit het beeldkwaliteitsplan, zodat uw woning past bij de gewenste architectuur in Zuiderveld. Om uw woning te laten aansluiten bij de nieuwe bebouwing in de omgeving, is hiervoor een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld. De belangrijkste regels zijn samengevat in de download 'kavelpaspoort'.

Let op: bovenstaande afbeeldingen dienen als sfeerbeelden hoe uw woning in Zuiderveld eruit zou kunnen komen te zien.  .

Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.