Project - Kavels Vossenpelssestraat

Project - Kavels Vossenpelssestraat

De verkoop van deze kavels is op 26 april 2021 gestart. De kavels zijn inmiddels onder voorbehoud verkocht. Mocht een kavel toch nog beschikbaar komen, dan wordt dat via een emailalert kenbaar gemaakt.

Aan de Vossenpelssestraat liggen 5 kavels op verschillende plekken. De grootte van de kavels varieert tussen ca. 898 m² en 1169 m², de prijzen starten bij € 478.100 inclusief btw. Bijzonder aan de kavels is dat ze aan de buitenzijde (de landschapszijde) van de Vossenpelssestraat liggen en daardoor letterlijk een onderdeel van de overgang tussen de stad en land vormen. De kavels zijn uniek gelegen in het groen, met Park Lingezegen en de rivier als uw achtertuin.

Ontwerpen van uw droomhuis

U krijgt bij het ontwerpen van uw woonhuis veel vrijheid in de architectuur. Op deze plek wordt geen standaardwoning verwacht, maar één die specifiek voor u en voor de locatie is ontworpen. De individualiteit van elke woning is het vertrekpunt Om uw woning te laten aansluiten bij de nieuwe bebouwing in de omgeving zijn hiervoor een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld. De belangrijkste regels zijn samengevat in de download 'kavelpaspoort'.

Projectinformatie

De Vossenpelssestraat is een historische route tussen Lent en Bemmel en de naamgever en structuurdrager van de woonwijken Vossenpels Noord en Zuid. De sfeer in deze hoek van de Waalsprong bestaat uit de combinatie van de nieuwbouw van Vossenpels Zuid (Plantjevlag), de kleinschalige lintbebouwing van de Vossenpelssestraat, het voormalige Vitens pompstation en Fort Boven Lent enerzijds, versus de bepalende en structurerende landschappelijke elementen in de vorm van de Waaldijk met uiterwaarden, de Kolk van Elferen met het Sprokkelbos en Park Lingezegen.

Voorzieningen binnen handbereik

Lent kent veel verschillende voorzieningen, waar u als bewoner gebruik van kunt maken. Ze liggen allemaal binnen handbereik. Ook in de directe omgeving van de Vossenpelssestraat zijn verschillende nuttige en leuke plekjes te bezoeken. Zo kunt u heerlijk lunchen en dineren bij verschillende horecagelegenheden in de buurt. In de zomer kunt u genieten aan één van de Waalstrandjes in de uiterwaarden, of bij het bruisende Sprok Strand. Daarnaast liggen de kavels aan de rand van Park Lingezegen, waar vele mooie wandel- en fietsroutes te vinden zijn. 

Er zijn verschillende scholen in de omgeving waaronder een middelbare school en het Citadel College met vmbo- en havo/vwo locatie. Winkels en horeca vindt u verspreid over de Waalsprong. Boodschappen kunt u eenvoudig doen bij de Jan Linders in Lent. Maar ook komen er een Albert Heijn en een Aldi in Hof van Holland, naast tal van andere winkels en voorzieningen. Een tijdelijke Aldi in Hof van Holland, vooruitlopend op de definitieve winkellocatie, is in het najaar van 2020 al geopend. Een totaal overzicht van alle voorzieningen in de Waalsprong vindt u in de voorzieningenkaart. Het stadscentrum van Nijmegen ligt eveneens op een steenworp afstand van deze prachtig gelegen kavels. 

Informatie

Voor meer informatie ben u van harte welkom om de Kavelwinkel Nijmegen te bezoeken in het Waalsprong informatiecentrum. Tevens kunt u contact opnemen met de kavelcoördinator via telefoonnummer 0631101193 (klik hier voor de bereikbaarheid van de kavelwinkel) of mailen naar kavelwinkel@nijmegen.nl

Let op: bovenstaande afbeeldingen dienen als sfeerbeelden hoe uw woning aan de Vossenpelssestraat eruit zou kunnen komen te zien.  

Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.