Onder optie
Krekelstraat
€ 475.000 k.k.

Krekelstraat

UPDATE 14 april 2021: de selectiefase is gesloten! Er kan niet meer worden ingeschreven.

Geïnteresseerde CPO's opgelet! De gemeente Nijmegen biedt de locatie Krekelstraat/Heidebloemstraat te koop aan via een zogenoemde tender ten behoeve van een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Deze locatie van een voormalige basisschool ligt in de wijk Hatertse Hei met het Goffertpark op loopafstand. Er kunnen op deze locatie 6-12 woningen worden gebouwd in een parkachtige setting, zowel grondgebonden woningen als appartementen.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan alvast eens in het verkoopdocument in de bijlage. Hierin staat beschreven wat de eisen, randvoorwaarden en ambities voor de locatie zijn. Is de Krekelstraat/Heidebloemstraat iets voor jouw CPO? Dan kun je uiterlijk 12 april 2021 jouw belangstelling tonen via het aanbestedingsplatform Negometrix. Hoe Negometrix precies werkt lees je hier onder. 

Aanmelden via Negometrix 

Negometrix is een aanbestedingsplatform waar de gemeente Nijmegen gebruik van maakt. Voor deelname aan de tender zijn eisen verbonden. Je dient je eerst op Negometrix in te schrijven. Hiervoor heb je onder andere een KvK nummer (Kamer van Koophandel) nodig. Want alleen georganiseerde CPO’s met een juridische vorm die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen hun belangstelling tonen en meedoen met de tender. Heeft jouw CPO nog geen KvK nummer? Stuur dan een mail naar de contactpersoon om je verder te helpen.

Ga hier direct naar de Krekelstraat op Negometrix

In de bijlage vind je in het document ‘Toelichting op procedure verkoop Krekelstraat’ hoe je bij de juiste documenten op Negometrix komt.

Informatie

  • Prijs: € 475.000 k.k. excl 21% btw
  • Huidig gebruik: Ontwikkellocatie
  • Perceelgrootte: 2.365 m²
Download documenten en bijlagen (1.11mb)

Contactgegevens

  • Organisatie: Gemeente Nijmegen
  • Contactpersoon: Mw. Miranda Janssen
  • E-mailadres: m28.janssen@nijmegen.nl
  • Telefoon: 06-46919693
Download alle bijlagen

Bijbehorende documenten (1.11mb)


Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.