Verkocht onder voorbehoud
Fanfarestraat 51-53 GESLOTEN

Fanfarestraat 51-53 GESLOTEN

ER KAN NIET MEER WORDEN INGESCHREVEN, DE BIEDINGSFASE IS INMIDDELS GESLOTEN.

Geïnteresseerde ontwikkelaars opgelet! 

De gemeente Nijmegen biedt de voormalige schoollocatie Fanfarestraat 51-53 in Neerbosch-Oost te koop  aan via een zogenoemde tender. Alleen ontwikkelaars kunnen hierop inschrijven. Er moeten op deze locatie minimaal 30 woningen/appartementen in de koopsector  (voor zelfbewoning) worden gebouwd, waarvan minstens 60% in de middeldure/betaalbare koop. 

 

Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan alvast eens in het verkoopdocument in de bijlage. Hierin staat beschreven wat de eisen, randvoorwaarden en ambities voor de locatie zijn. Belangstelling voor deze plek? Dan kunt u tot uiterlijk 25 mei 2022 belangstelling tonen via het aanbestedingsplatform Negometrix. Hoe Negometrix precies werkt leest u hieronder. 

 

Aanmelden via Negometrix 

Negometrix is een aanbestedingsplatform waar de gemeente Nijmegen gebruik van maakt. Voor deelname aan de tender zijn eisen verbonden. U dient zich eerst op Negometrix in te schrijven. Hiervoor is een KvK nummer (Kamer van Koophandel) nodig. Want alleen bedrijven kunnen hun belangstelling tonen en meedoen met de tender. 

Ga hier direct naar de Fanfarestraat op Negometrix

In de bijlage vind u in het document ‘Toelichting op procedure verkoop Fanfarestraat’ hoe u bij de juiste documenten op Negometrix komt.

Download documenten en bijlagen (12.82mb)

Contactgegevens

  • Contactpersoon: Mw. Miranda Janssen
  • E-mailadres: m28.janssen@nijmegen.nl
  • Telefoon: 0646919693
Download alle bijlagen

Bijbehorende documenten (12.82mb)


Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.