Onder optie
Elzenstraat 4
€ 1.550.000 k.k.

Elzenstraat 4

UPDATE 14 april 2021: de selectiefase is gesloten! Er kan niet meer worden ingeschreven.

Geïnteresseerde CPO's opgelet! De gemeente Nijmegen biedt de locatie Elzenstraat 4-4a te koop aan via een zogenoemde tender ten behoeve van een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). De locatie ligt in het hart van het geliefde stadsdeel Nijmegen-Oost in de levendige wijk Hengstdal, waar alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Even snel een boodschap doen, of toch een drankje op het terras, het kan op loopafstand. 

De locatie Elzenstraat 4-4a is de plek van het voormalige wijkcentrum en de bibliotheek, gelegen naast de voormalige Montessorischool aan de Vlierestraat 3, waar in de toekomst (nieuwbouw) zorgwoningen komen. In het najaar worden de gebouwen aan de Vlierestraat en Elzenstraat door de gemeente gesloopt en komt er aan de Elzenstraat ruimte voor 10 tot 30 woningen. Dit mogen grondgebonden woningen zijn, appartementen, of een combinatie daarvan. 

Nieuwsgierig geworden? 
Kijk dan alvast eens in het verkoopdocument in de bijlage. Hierin staat beschreven wat de eisen, randvoorwaarden en ambities voor de locatie zijn. Is de Elzenstraat 4 iets voor jouw CPO? Dan kun je uiterlijk 29 maart 2021 jouw belangstelling tonen via het aanbestedingsplatform Negometrix. Hoe Negometrix precies werkt lees je hier onder. 

Aanmelden via Negometrix 
Negometrix is een aanbestedingsplatform waar de gemeente Nijmegen gebruik van maakt. Voor deelname aan de tender zijn eisen verbonden. Je dient je eerst op Negometrix in te schrijven. Hiervoor heb je onder andere een KvK nummer (Kamer van Koophandel) nodig. Want alleen georganiseerde CPO’s met een juridische vorm die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen hun belangstelling tonen en meedoen met de tender. Heeft jouw CPO nog geen KvK nummer? Stuur dan een mail naar de contactpersoon om je verder te helpen.

Ga hier direct naar de Elzenstraat 4 op Negometrix

In de bijlage vind je in het document ‘Toelichting op procedure verkoop Elzenstraat’ hoe je bij de juiste documenten op Negometrix komt.

Informatie

  • Prijs: € 1.550.000 k.k. excl 21% btw
  • Adres:
    Elzenstraat 4 Nijmegen
  • Huidig gebruik: Ontwikkellocatie
  • Perceelgrootte: 3.353 m²
Download documenten en bijlagen (1.36mb)

Contactgegevens

  • Organisatie: Gemeente Nijmegen
  • Contactpersoon: Mw. Miranda Janssen
  • E-mailadres: m28.janssen@nijmegen.nl
  • Telefoon: 06-46919693
Download alle bijlagen

Bijbehorende documenten (1.36mb)


Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.