Verwacht
CPO locatie Dorpsstraat verwacht najaar 2023

CPO locatie Dorpsstraat verwacht najaar 2023

Unieke kans, unieke plek


Aan de Dorpsstraat Neerbosch komt op een unieke locatie een kavel in verkoop voor een kleinschalige ontwikkeling in de vorm vaneen collectief particulier opdrachtgeverschap. De kavel ligt in het groen aan een watergang langs het Maaswaal kanaal en wordt ontsloten via de Dorpsstraat. De kavel is circa 5.500 m2 groot en biedt de mogelijkheid om te wonen op een rustige plek nabij het water en in de nabijheid van een rijksmonument (het witte kerkje) en diverse gemeentelijke monumenten aan het historisch lint van de wijk Neerbosch-Oost.

Op de kavel is ruimte voor het realiseren van minimaal 4 en maximaal 12 grondgebonden woningen.

De gemeente verwacht met deze kavel in verkoop te gaan in het najaar van 2023. Alleen op dat moment geregistreerde CPO’s kunnen dan hun belangstelling aangeven en meedingen naar de kavel. Hoe dat precies werkt leest u op de objectpagina CPO op deze website: https://kavelsvastgoed.nijmegen.nl/project-cpo-collectief-particulier-opdrachtgeverschap

Houd voor meer informatie over de verkoop en deze mooie plek deze website in de gaten.

Voor vragen kun je mailen/bellen met de vermelde contactpersoon.

Vrijdag, 28-4-2023

Informatie

  • Bestemming: Wonen
  • Perceelgrootte: 5.500 m²

Contactgegevens

  • Organisatie: Gemeente Nijmegen
  • Contactpersoon: Mw. Miranda Janssen
  • E-mailadres: m28.janssen@nijmegen.nl
  • Telefoon: 06-46919693

Disclaimer

De gemeente besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is? Neem dan contact op met de redactie via het e-mail adres: kavelsvastgoed@nijmegen.nl.